my love playgirl (2020)

my love playgirl Siti Nur Dhuha my love playgirl Puteri Laila merasakan kehadiran Hasrul dalam hidupnya bagaikan satu bala apabila musibah sering menimpanya setiap kali lelaki itu mendekatinya Kisah gila gila mereka berterusan apabila Puteri Laila m
  • Title: my love playgirl
  • Author: Siti Nur Dhuha
  • ISBN: 9789670342092
  • Page: 324
  • Format: Paperback
my love playgirl Siti Nur Dhuha Puteri Laila merasakan kehadiran Hasrul dalam hidupnya bagaikan satu bala apabila musibah sering menimpanya setiap kali lelaki itu mendekatinya Kisah gila gila mereka berterusan apabila Puteri Laila mendapat tahu Hasrul sebenarnya mempunyai pertalian persaudaraan dengannya Megat Kamarulzaman, iaitu ayah Puteri Laila telah jatuh miskin dan mempertanggungjawabkan Hasrul mePuteri Laila merasakan kehadiran Hasrul dalam hidupnya bagaikan satu bala apabila musibah sering menimpanya setiap kali lelaki itu mendekatinya Kisah gila gila mereka berterusan apabila Puteri Laila mendapat tahu Hasrul sebenarnya mempunyai pertalian persaudaraan dengannya Megat Kamarulzaman, iaitu ayah Puteri Laila telah jatuh miskin dan mempertanggungjawabkan Hasrul menjaga Puteri Laila Dapatkah Puteri Laila tinggal bersama Hasrul di rumah yang sangat uzur itu Bagaimana Hasrul menghadapi perangai Puteri Laila yang gila gila bahasa itu
my love playgirl Siti Nur Dhuha

  • [MOBI] ↠ Free Read ☆ my love playgirl : by Siti Nur Dhuha ✓
    324 Siti Nur Dhuha
  • thumbnail Title: [MOBI] ↠ Free Read ☆ my love playgirl : by Siti Nur Dhuha ✓
    Posted by:Siti Nur Dhuha
    Published :2020-05-08T15:47:08+00:00

One thought on “my love playgirl

  1. Mai

    1.Amaran PG13Jika anda berumur dibawah 13 tahun sila baca dibawah seliaan orang yg lebih dewasa2.Kata Penulis Kelainan yg cuba diperjuangkan dan cuba mempersembahkan kepada pembaca kali ini dengan komedi romantik.Kata Saya Seorang yg bukan pengemar kisah Komedi Romantik baik filem,drama mahupun berbentuk novel.Memandangkan penulis dah nyatakan sebegitu jadi saya tidak amik serius pon apa yg saya baca ni.Komedi ya sgt lucu dan klakar dan kadang kala sadis.Sadis dimana unsur2 komedi dicipta melamp [...]

  2. Hana Jimi

    sebenarnya mungkin saya tidak layak me rating buku ini, memandangkan saya baca sampai halaman 206 dan kemudian melangkau langkau bacaan hingga ke halaman terakhir namun tangan gatal dah jalankan kerjanya maaf kepada yang tidak setuju.buku ini agak kurang dari segi isi pada pengamatan saya dari awal bacaan dihidangkan dengan pergaduhan luar logik akal dua makhluk tuhan berlainan jantina seolah tiada batas agama dan tiada undang undang dalam dunia mereka boleh culik, ragut, langgar, meraba, mengas [...]

  3. Mak Long

    No rating Ha ah, sebab tak tahu nak rate macam manaSaya dah baca dalam lebih kurang 70 mukasurat Di sepanjang pembacaan tu, dok geleng kepala dok urut dada Kemudian saya baca pulak review Ada kata dia baca setakat 56 mukasurat je dan tak boleh nak sambung Wah, kalau saya dah melepasi 56, surely can make it to the end Dan saya jenis yang kalau dah mulakan sesuatu, mesti berusaha sehabis mungkin untuk menghabiskannya walau harus merentasi perbagai rintangan chewah.Maka bermulalah perjalanan pembac [...]

  4. IntanMusa

    Mula mula susah nak baca Tapi, ade yang nak diketengahkan Mungkin kalau tak berlebih lebihan, senang nak dicernakan.

  5. Aina

    I love how this book has everything One part it ll make you sad, another it ll make you happy and angry or touched There are so many feelings in this book and they re all well put together Well, at first, the story is very very unexpected I thought it ll be like something simple but it s complicated and that s what so exciting about it And it s not typical or predictable It s so hard to predict what will happen next cause you never know I like the characters So funny, omg, I just no words can e [...]

  6. Midori

    Dari mula sampai habis ada saja pertelingkahan Kadang2 mencuit hati juga Tapi keseluruhan cerita biasa biasa aja Novel tebal, tapi kurang isi Tak berapa berkenan dengan hubungan anak saudara bapa saudara tukar baju boleh tengok aurat sebab pertalian darah Mana malunya Kalau tak sengaja takpe Tapi sengaja 2 T_T

  7. Nottitoo

    aku suka watak megat kamarulzaman yg leka dengan mendidik anak dia dan akhirnya dia sedar diatas kesilapan yg telah dia buat cara dia menyedarkan anak dia sangat menakjubkan dengan memberi kesan yang amat ketara buat anak nya

  8. Aida Kassim

    Aku baca sampai 66 muka surat saja, itu pun aku sudah skip beberapa pages ntah apa novel nih.luat dan cerita sampah.aku tolak tepi.nyesal beliaku tertanya penulis nih budak mungkin ya heran aku mcm mana leh lepas novel mcm nih

  9. Novel Annie

    sy beli novel sbb novel ni karya siti nur dhuha ternyata sy sgt kecewa novel ni kurang menarik susah nk fhm jln cerita benci watak puteri laila

  10. araws

    mula mula tengok buku ni sebab cover yang sangat WOW sekali bila baca rasa macam tak percaya pulak cerita macam ni cerita agak kebudak budakan sikit dan saya rasa kosong.

  11. Salwa

    Adik saya suka penulis nie Dia kata lain dari yang lain.Saya rasa, saya mungkin terlalu tua untuk menghargai cara penceritaan dan lawak yang what the h l Maafkan saya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *